Om Vejlederforums Magasin

I Vejlederforum magasinet får du det vigtigste om vejledning og uddannelse i tematiserede artikelserier. Du får debat, baggrund og nye perspektiver i artikler, der mikser faglighed og fornøjelse, udfordrer og underholder. Vejlederforum vil være meget mere end information. Vi er ikke så interesseret i, hvad der sker, men i hvorfor det sker – og hvad det betyder. Vi har respekt for faglighed og travlhed. Derfor gør vi svært stof enkelt, sætter ord på det usagte og bringer perspektiver, der kan kreere nye ideer til praksis.


Vores artikler skal give mening

Vores artikler fra vejledningsområdet kan være kritiske, men er altid konstruktive. Artiklerne forholder sig til realiteterne og skal give mening i virkeligheden. Vi skriver om de udfordringer, vejledere, jobkonsulenter og deres ledere står med – om vilkårene, strukturerne og reformerne på området. 


Magasin online 

Som abonnent på Vejlederforum får I årligt fire numre på nettet, der bliver bragt løbende som artikelserier med et tema. 


Magasinet er bare en del af Vejlederforum. Læs, hvad du får med et abonnement.


I skal være med

Dette er også magasinet, hvor vi inviterer jer med indenfor. Vores journalist vil stå bag en række interviews og redaktionen bag en række ledere, men størstedelen af vores artikler bliver skrevet af professionelle praktikere, forskere eller politikere, hvor vi som redaktører spiller en større eller mindre rolle. Skriv altid gerne til os med forslag til temaer, vinkler, historier, mennesker, du gerne vil læse noget af eller om – eller når du har mod på selv at stille op. Mød redaktionen.  

SkillsDenmark
Vrå Højskole
AFS
Schultz  Annexstræde 5  2500 Valby  T: 7228 2826  E: kundeservice@schultz.dk
Indstillinger for cookie-samtykke