Afveje

Dette er bloggen Afveje, der rejser aktuelle og konstruktive debatter om vejledning og uddannelse. Bloggen, hvor skarpe tunger stiller anderledes spørgsmål. Bloggen, der udfordrer og beriger med nye indsigter.


Dette er også bloggen, hvor vi inviterer jer med inden for. For selv om det hænder, at redaktionens egne folk kommer på banen med et indlæg, vil vi allerhelst have, at det er jer, der lægger stemmer til. Så skriv til os med forslag til det menneske, du gerne vil læse en blog af, det emne, du gerne vil læse om – eller når du har mod på selv at stille op. 


Er du ikke tilmeldt Vejlederforum? Få et gratis prøveabonnement


16-06-2017
author:
Berit Anne Larsen
Image:
Berit Anne Larsen 200x200
Short text:
Kære unge menneske og jer, der viser vej og guider: Giv tid til at rejse ud i kunstens virtuelle verdener, hensæt dig i undrende og langsomme tilstande, og mærk, hvordan dét at tilegne sig viden ikke alene handler om at spille det spil, der har lært dig at præstere godt, men om at undre dig på en kvalificeret måde. 
31-05-2017
Heading:
author:
Peter Plant
Image:
PeterPlant200
Short text:
Nedlæggelsen af Det Nationale Dialogforum for Uddannelses- og Erhvervsvejledning er et symptom – og det tyder ikke godt for vejledningsfeltet, som vil blive klemt og glemt.
12-04-2017
author:
Rie Thomsen, Rita Buhl og Randi Skovhus
Image:
rie_blog
Short text:
Den 28. februar 2017 præsenterede ekspertgruppen om bedre veje til en ungdomsuddannelse sine anbefalinger til regeringen. En af anbefalingerne er, at UU nedlægges. Indsigt i vejlederprofessionen er bekymrende lidt til stede. 
28-02-2017
author:
Helle Hygum Espersen
Image:
Helle Hygum 200x200
Short text:
I takt med at kommunernes fokus på samskabelse tager til i styrke, er der brug for, at vi bliver skarpere på, hvad vi mener, når vi udfolder det – og siger det. 
05-01-2017
author:
Peter Plant
Image:
PeterPlant200
Short text:
Nu kan læreren ikke blive socialrådgiver, sygeplejersken ikke blive læge – og ingeniøren ikke skifte kurs for at blive biolog. Nu handler det om at begrænse mulighederne, ikke om at støtte folk i at udnytte deres potentialer. Det er dumt.
 
Forrige Side 2 af 9 Næste
AFS
Vrå Højskole
Schultz  Annexstræde 5  2500 Valby  T: 7228 2826  E: kundeservice@schultz.dk
Indstillinger for cookie-samtykke