Titel:
Studerende her og nu og på vej ud på arbejdsmarkedet
VF12 Printartikel:
FB
Kort tekst:
Af Line Kreibke

Hvordan kan universitetets karrierevejledningscenter bedst muligt hjælpe de studerende videre fra studieliv til arbejdsliv? 

Speciale
Person:
Fotoreportage:
Lang tekst:

Specialet er udarbejdet i samarbejde med karrierecentret på et universitet i hovedstadsområdet. Via interviews med otte universitetsstuderende på to universiteter og studerende til et karrierevejledningsarrangement får vi en nuanceret viden, om hvordan studierelaterede valg og forestillinger om beskæftigelse indgår i og skaber muligheder og begrænsninger for universitetsstuderende.

Hensigten er at bidrage til viden om, hvordan karrierevejledning kan integreres i universitetsstuderendes liv og dermed, hvordan universitetets karrierevejledningscenter bedst muligt kan hjælpe de studerende videre fra studieliv til arbejdsliv.

 

Specialet er skrevet af cand.pæd. i pædagogisk psykologi og uddannelsesansvarlig jordemoder, Line Møller Kreibke, fra Aarhus Universitet, DPU. 

Læs Studerende her og nu og på vej ud på arbejdsmarkedet –en kritisk psykologisk undersøgelse af universitetsstuderendes studierelaterede valg og forestillinger om beskæftigelse efter endt uddannelse (pdf)


 

 
Tidsskriftsnr.:
Publiceringsdato:
02-10-2017
Kommentarer
Kommentarlink:
Kommenter link:

Ophavsret


© Schultz Information

Se vilkår og betingelser

kommentarvisning:
Om forfatteren:
Faktatitel:
Fakta:
Artikeltitel:
Relaterede artikler:
Nyhedtitel:
Nyhedslinks:
Litteraturtitel:
Litteraturlink:
Linktitel:
Schultz  Annexstræde 5  2500 Valby  T: 7228 2826  E: kundeservice@schultz.dk
Indstillinger for cookie-samtykke